o2i

Youredi Rapids Order2Invoice Data Connectivity

Vastaanota ja lähetä tilauksia toimittajien ja asiakkaiden kanssa automaattisesti ilman manuaalista työtä.

Ota yhteyttä

Youredi Rapids Order2Invoice Data Connectivity

  • Lähetättekö tai vastaanotatteko tilauksia?
  • Onko teillä useita asiakkaita, toimittajia tai muita kauppakumppaneita?
  • Haluatteko säästää operatiivisissa kuluissa ja laajentaa liiketoimintaanne uusien myyntikanavien nopealla käyttöönotolla?
  • Käsittelettekö edelleen ostotilauksia, lähetysten ennakkoilmoituksia, laskuja ja muita dokumentteja PDF-muodossa sähköpostitse toimitettuna? Vai hyödynnättekö ehkä alustoja, jotka eivät integroidu sujuvasti tärkeimpiin operatiivisiin järjestelmiinne?

Youredi Rapids Order2Invoice -yhteys on oikea valinta, kun haluatte automatisoida tilausprosessinne olemassaolevien ja uusien asiakkaiden sekä toimittajien kanssa.

 

YOUREDI RAPIDS ORDER2INVOICE DATA CONNECTIVITY

 

Yrityksiä jotka hyödyntävät youredin avaimet-käteen (”fully managed service”) -integraatiopalveluita.

Miksi valita Youredi Rapids Order2Invoice Data Connectivity?

Asiakkaanne ja toimittajanne odottavat tilausten ja viestien digitalisoitumista. Autamme uusien, uudistettujen yhteyksien käyttöönotossa puolestanne.
Kun teillä on useita kauppakumppaneita ja rajapintoja joihin integroitua, tee-se-itse (DIY) -integraatiot ovat usein tehottomia ja käyttöönotto on hidasta sekä resursseja kuluttavaa.

ERP-palveluntarjoajilla ja muilla kolmansilla osapuolille usein rajoitetusti tietoa yrityksesi (B2B) liiketoiminnastannasta, läpinäkymätön ja joustamaton hinnoittelu sekä varsin hankala käyttöönottoprosessi. Tällöin integraatiototeutusten ulkoistaminen näille toimijoille ei ole myöskään yrityksesi kannalta optimaalisin vaihtoehto. Tässä tilanteessa monet yritykset ovat päätyneet valitsemaan kumppanuuden integrointitoimittajan kanssa, joka ymmärtää teknologian lisäksi myös heidän liiketoimintaansa, ja joka on kyvykäs tarjoamaan integraatioratkaisun kokonaispalveluna.

Youredi Rapids Order2Invoice -palvelu on täysin ulkoistettu ratkaisu, joka mahdollistaa yrityksesi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Samaan aikaan tiimimme hallitsee integraatioitanne kaikkien liiketoimintakumppanienne kanssa, aina projektin suunnittelusta liittymien toteutukseen ja ylläpitoon.

Mitä tarjoamme – tuotteen ominaisuudet

Moderni alustapalvelu, joka tukee kasvua ja automatisointia Asiakkaat ja toimittajat odottavat tilausten ja viestien digitalisoitumista. Autamme teitä uusien kauppakumppanienne integraatiossa; suunnittelusta ja toteutuksesta aina ylläpitoon asti.
Yhdistämme teidät ja kumppaninne, tarjoten tehokkaan ja automatisoidun tiedonsiirtoratkaisun

Riippumatta teidän tai kauppakumppaneidenne tietojärjestelmistä, niiden toteutuksien yksityiskohdista ja yritysten tietohallinnon kyvykkyyksistä, toteutamme tarvittavat yhteydet automatisoituun informaation siirtoon välillänne – mukaan lukien tilaukset, tilausvahvistukset, laskut ja muut liiketoimintadokumentit. Ratkaisumme tukee kaikkia käytössä olevia sanomaformaatteja (esim. EDI-dokumentit) sekä siirtoprotokollia kuten API-rajapintoja, FTP:tä, SFTP:tä tai AS2:ta. Voimme myös toimia yhteistyössä oman IT-osastonne tai esimerkiksi ERP-toimittajanne kanssa.

Sanomaformaattien muunnokset

Monilla yrityksillä on jo EDI- tai API- tiedonsiirtovalmiudet, mutta kullakin toimialalla, maantieteellisellä alueella tai organisaatiolla on kuitenkin yleensä omat sanomastandardinsa ja tapa tulkita niiden sisältöä.
Autamme yhdenmukaistamaan kaikkien sanomatulkintojen muotoja kartoituksen ja muunnostyön avulla. Toteutettuja liittymiä ja muunnoksia voi käyttää uudestaan uusien kauppakumppanien integrointien yhteydessä.

Tietojen puhdistaminen ja rikastaminen

Siirrettäessä informaatiota kumppaniverkostossa, sitä tulee usein rikastaa yhdistelemällä eri lähteistä saatavaa dataa. Samoin yrityksen vastaanottama informaatio tulee usein validoida ennen kuin informaatio viedään kohdejärjestelmäänne. Voitte keskustella näihin liittyvistä erityistarpeista käyttöönoton yhteydessä – teknologiamme mukautuu yrityksenne erityistarpeisiin.

Avaimet käteen -palvelu (”fully managed service”), mukaan lukien liiketoimintakumppaneiden käyttöönotto

Tarjoamme kokonaispalvelua, jossa huolehdimme koko prosessista; suunnitteluvaiheesta ja käyttöönotosta aina ylläpitoon asti, mukaan lukien kaikkien asiaankuuluvien sidosryhmien osallistamisen. Asiakkaanamme teidän ei tarvitse investoida integraatioratkaisun käyttöönottoon, eikä sen hallintaan. Päinvastoin kuin monilla muilla integraatiotoimittajilla, integraatio-osaajamme ovat jo logistiikan ja tilaus-toimitusketjun asiantuntijoita, joten näidenkään perusteiden opettamiseen teidän ei tarvitse varata aikaa.

Ratkaisun pääpiirteet

Johtavana logistiikan ja maailmanlaajuisen toimitusketjun integrointiratkaisujen tarjoajana Youredin tiimillä on laaja kokemus tiedonsiirrosta, integraatioista ja ratkaisujen hallinnasta. Ratkaisumme perustuvat ainutlaatuiseen Youredi iPaaS (integration Platform as a Service) -alustaan, joka kykenee käsittelemään erilaisia sanomaformaatteja ja standardeja. Täysin hallittujen ratkaisujemme avulla voitte nostaa integration uudelle tasolle ilman tarvetta muuttaa IT-järjestelmiänne.

Avaimet käteen -palvelu (”fully managed service”) Tarjoamme kokonaispalvelua, jossa huolehdimme koko prosessista; suunnitteluvaiheesta ja käyttöönotosta aina ylläpitoon asti, mukaan lukien kaikkien asiaankuuluvien sidosryhmien osallistamisen. Asiakkaanamme teidän ei tarvitse investoida integraatioratkaisun käyttöönottoon, eikä sen hallintaan. Päinvastoin kuin monilla muilla integraatiotoimittajilla, integraatio-osaajamme ovat jo logistiikan ja tilaus-toimitusketjun asiantuntijoita, joten näidenkään perusteiden opettamiseen teidän ei tarvitse varata aikaa.  
Tietojärjestelmää ei tarvitse muuttaa Tarjoamamme ratkaisu on pilvipohjainen ja se integroituu asiakkaiden olemassa oleviin järjestelmiin –olivatpa ne pilvijärjestelmiä, on-premise sovelluksia tai vanhoja järjestelmiä. Hyödyntämällä Youredi Rapids order2invoice -yhteysratkaisua, teidän ei tarvitse muuttaa nykyisiä ratkaisujanne, ja voitte jatkaa nykyisten sanomaformaattien käyttöä kätevästi päivittäisessä toiminnassanne.  
Läpinäkyvä hinnoittelu – ennakoitavat kustannukset Tarjoamme ennustettavan tilauspohjaisen mallin, josta peritään kertaluonteinen asennusmaksu ja kuukausittainen tilausmaksu käytön mukaan.  
Paljonko se maksaa?

Youredi Rapids Order2Invoice Connectivity Hinnoittelu

Tarjoamme ennustettavan tilauspohjaisen mallin, josta peritään kertaluonteinen asennusmaksu ja kuukausittainen tilausmaksu käytön mukaan.

Täytä alla oleva lomake

Pyydä tarjous

 

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa palvelusta

Ota yhteyttä